Wij fokken volgens de regels zoals deze zijn opgesteld in het Verenigingsfokreglement van de Nederlandse rasvereniging Eerste Gezelschapshonden Club Nederland (EGCN) en Raad van Beheer. Alle combinaties die wij uitvoeren voldoen aan de regels en voorwaarden zoals deze door Raad van Beheer en de rasvereniging worden opgelegd. 

Interesse? Neem dan contact met ons op

"The Greats"

Eind juli 2024 verwachten wij pups


Toy Supreme Valkyra

" Kyra "


Patella Luxatie 0/0 - vrij


X


Gary Oldman


" Levi "

Patella Luxatie 0/0 - vrij


Levi hebben wij geïmporteerd uit Italië. Zowel Kyra als Levi zijn vrij verklaard van Patella Luxatie. Er worden naar verwachting enkel langharige pups verwacht.



Interesse? Neem dan contact met ons op

In de herfst verwachten wij pups


Little Glory Amy Allen

Amy "


Patella Luxatie 0/0 - vrij


X


Gary Oldman


" Levi "

Patella Luxatie 0/0 - vrij


Levi hebben wij geïmporteerd uit Italië. Zowel Amy als Levi zijn vrij verklaard van Patella Luxatie. Er worden naar verwachting enkel langharige pups verwacht in de kleuren black & tan en brown & tan.


in de kleuren black & tan en brown & tan

Onze pups worden gechipt, geregistreerd, ontwormd, gevaccineerd, klinisch goedgekeurd en gesocialiseerd. Onze pups groeien op in huiselijke kring, en worden geplaatst op basis van karakter aan de juiste eigenaar. Vanaf een leeftijd van 8 weken mogen onze pups naar hun nieuwe baasjes. Onze pups krijgen een FCI stamboom van de Raad van Beheer, worden geregistreerd en krijgen eveneens een DNA profiel en Europees paspoort.