Wij fokken volgens de regels zoals deze zijn opgesteld in het Verenigingsfokreglement van de Nederlandse rasvereniging Eerste Gezelschapshonden Club Nederland (EGCN) en Raad van Beheer. Alle combinaties die wij uitvoeren voldoen aan de regels en voorwaarden zoals deze door Raad van Beheer en de rasvereniging worden opgelegd. 


Toy Supreme Valkyra

" Kyra "


Patella Luxatie 0/0 - vrij


X


Gary Oldman

" Levi "


Patella Luxatie 0/0 - vrijLevi hebben wij geïmporteerd uit Italië en

Kyra is door ons geïmporteerd uit Servië. Beiden zijn vrij verklaard van Patella Luxatie. Er worden naar verwachting enkel langharige pups verwacht.Twee mooie, black & tan teefjes & zij hebben beiden al een leuke familie die op hen wacht.

Geboren op 28 april

Daring Daisy & Dreamy Darcy


Little Glory Amy Allen

" Amy "


Patella Luxatie 0/0 - vrij


X


Gary Oldman

" Levi "


Patella Luxatie 0/0 - vrijLevi hebben wij geïmporteerd uit Italië en

Amy is door ons zelf gefokt. Beiden zijn vrij verklaard van Patella Luxatie. Er worden naar verwachting enkel langharige pups verwacht (brown & tan en black & tan).Verwacht in september, maar de natuur beslist, dus het kan eerder, maar ook later zijn. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Verwacht in de nazomer

van 2023

Interesse? Neem dan contact met ons op

Uniek in Nederland

Verwacht in het najaar


Tsvetozara Kristel Blacki Iz Marialgrada

" Rotya "


Patella Luxatie 0/0 - vrij | ECVO - mpp


X


Gary Oldman & Bruce Of My Golden Stars

" Levi " & " Bruce "


" Levi "

Patella Luxatie 0/0 - vrij


" Bruce "

Patella Luxatie 0/0 - vrij | ECVO - vrijLevi hebben wij geïmporteerd uit Italië en Bruce is door ons geïmporteerd uit Spanje. Beiden zijn vrij verklaard van Patella Luxatie. Er worden naar verwachting enkel langharige pups verwacht.